Skip to main content

hebsoe

EJENDOMS­SERVICE I KASTRUP

Har du brug for et rengøringsfirma, der kan vaske din trappeopgang, feje din gård og fikse andre serviceopgaver for en vicevært eller gårdmand?

Du er havnet det rette sted. Vi ved præcist, hvordan trapper skal rengøres og benytter kun de bedste, svanemærkede rengøringsmidler til det.

Hos Hebsoe Rengøring tilbyder vi altså både ejendomsservice og erhvervsrengøring til alle i Kastrup på Amager samt i hele København og omegn.

VI SKRÆDDERSYER VORES EJENDOMSSERVICE TIL DIG

Vi sammensætter glædeligt en pakkeløsning, der passer til dine behov inden for ejendomsservice. Det kan eksempelvis være en ugentlig trappevask og gadefejning, en halvårlig hovedrengøring eller rengøring af lejlighed ved køb og salg.

Lige meget hvad du ønsker, tilbyder vi konkurrencedygtige priser på ejendomsservice og viceværtservice i Kastrup og omegn.

HOS OS ER KVALITETEN I HØJSÆDET

Vælger du os, får du altid et rent og flot resultat. For os er hurtige lappeløsninger og sjusket rengøring nemlig aldrig en mulighed.

Når du indgår en aftale med os, laver vi en klar forventningsafstemning med dig. På den måde sikrer vi, at vi forstår dine behov og ønsker til fulde. Du er som kunde hos os derfor sikker på en grundig forventningsafstemning, inden vi sætter gang i arbejdet.

Med os ender du ud med et smukt resultat. Hver gang.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TRAPPEVASK

Ønsker du at høre mere om vores løsninger for boligforeninger, har du nogle spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på ejendomsservice? Så er du velkommen til at kontakte os.

Udfyld kontaktformularen med dine ønsker, og vi vender straks tilbage med en god pris på vores service.

Vores virksomhed er beliggende i Kastrup, og vi udfører naturligvis trappevask og andre former for ejendomsservice her eller på resten af Sjælland.

HAR DU BRUG FOR ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en e-mail og beskriv din opgave og vi vil sende dig et tilbud.