Ejendomsservice2019-03-07T13:02:59+00:00

Ejendomsservice i Greve

Har du brug for et rengøringsfirma, der kan vaske din trappeopgang, feje din gård og fikse andre serviceopgaver?

Du er havnet det rette sted. Vi ved præcist, hvordan trapper skal rengøres og benytter kun de bedste, svanemærkede rengøringsmidler til det.

Hos Hebsoe Rengøring tilbyder vi altså både ejendomsservice og erhvervsrengøring til alle i Greve og på resten af Sjælland.

Vi skræddersyer en løsning til dig

Vi sammensætter glædeligt en pakkeløsning, der passer til dine behov inden for ejendomsservice. Det kan eksempelvis være en ugentlig trappevask og gadefejning, en halvårlig hovedrengøring eller rengøring af lejlighed ved køb og salg.

Lige meget hvad du ønsker, tilbyder vi konkurrencedygtige priser på ejendomsservice i Greve og omegn.

Hos os er kvaliteten i højsædet

Vælger du os, får du altid et rent og flot resultat. For os er hurtige lappeløsninger og sjusket rengøring nemlig aldrig en mulighed.

Når du indgår en aftale med os, laver vi en klar forventningsafstemning med dig. På den måde sikrer vi, at vi forstår dine behov og ønsker til fulde. Du er som kunde hos os derfor sikker på en grundig forventningsafstemning, inden vi sætter gang i arbejdet.

Med os ender du ud med et smukt resultat. Hver gang.

Ejendomsservice i Greve og på resten af Sjælland

Vores virksomhed er beliggende i Greve, og vi udfører naturligvis trappevask og andre former for ejendomsservice her. Men også på resten af Sjælland.

Tøv derfor ikke med at tage fat i os, hvis din boligforening mm. ligger et andet sted på Sjælland, hvis du har brug for hjælp til generel ejendomsservice.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på trappevask

Ønsker du at høre mere om vores løsninger for boligforeninger, har du nogle spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på ejendomsservice? Så er du velkommen til at kontakte os.

Udfyld kontaktformularen nedenfor med dine ønsker, og vi vender straks tilbage.