Skip to main content

hebsoe

KVINDEN BAG HEBSOE RENGØRING

ERFARING I RYGSÆKKEN

Helen Søgaard er kvinden bag Hebsoe Rengøring. Hun blev lært op i rengøring hos La’bel Rengøring i 2005.

Her lærte hun alle de grundlæggende elementer inden for rengøring, og fik en fornemmelse for, hvor vigtig grundighed er inden for sit fag.

Efterfølgende har hun været ansat hos Anders Andersens Rengøring i 5 år. Her fik hun erfaring med blandt andet kontor- og laboratorierengøring.

Alt sammen har bidraget til, at Helen har fået en masse erfaring i rygsækken.

Erfaring som gør, at hun i dag kan varetage alle rengøringsopgaver.

GRUNDIG OG ANSVARSFULD RENGØRING

Det der kendetegner Helen er, at hun er meget grundig og ansvarsfuld i sit arbejde. Og så kan hun bare virkelig godt lide at gøre rent.

Når hun får en arbejdsopgave, tager hun sig altid god tid til at udføre den. Hun stopper ikke før, at rengøringsopgaven er fuldført til perfektion.

For Helen er den størst tilfredsstillelse at vide, at hun har udført et godt stykke arbejde, som imødekommer hendes kunders ønsker og behov. Hun oplever, at hendes kunder sætter pris på det grundige og kvalitetsbevidste arbejde, hun udfører.

Helen benytter kun svanemærkede rengøringsmidler i sit arbejde. Hendes filosofi er nemlig, at rengøring skal medvirke til et bedre indeklima, hvor unødige kemikalier ikke hører hjemme.

Har du en rengøringsopgave til Helen, så tøv ikke med at kontakte hende. Det kan du gøre via kontaktformularen nedenfor. Du er også altid velkommen til at ringe eller smide en email.