Skip to main content

hebsoe

HÅNDVÆRKER­RENGØRING I KASTRUP & KØBENHAVN

Står du midt i et byggeprojekt, og er du godt træt af alt det skidt og snavs, som håndværkerne efterlader?

Så bør du overveje at benytte dig af håndværkerrengøring.

Her hos Hebsoe Rengøring tilbyder vi professionel rengøring efter håndværker hos kunder i Kastrup på Amager samt i hele København.

Vi ved, at det kan være et hårdt og uoverskueligt projekt at gøre rent efter håndværkere. Så lad os gøre det for dig. Vi har de rette kompetencer og det nødvendige udstyr til at udføre håndværkerrengøring ved både store og små byggeprojekter.

Vi ved, hvad der skal til for at få styr på byggepladsen eller værkstedet, og vi tilbyder rengøring til fornuftige priser.

VI GØR RENT FOR DIG UNDER HELE BYGGEPROCESSEN

Vores opgave med håndværkerrengøring er at sikre orden efter savsmuld, byggerod og støvede overflader. Derfor er vi glædeligt med under hele processen. Vi tilbyder altså både rengøring, imens arbejdet står på, og når opgaven er afsluttet.

Vi er vant til at samarbejde med lederne på byggepladsen, så vi ikke står i vejen for håndværkerne.

Vi er hurtige og effektive i vores måde at arbejde på. Du kan altså altid forvente et godt resultat, når vi gør rent for dig. Vi udarbejder altid en plan for rengøringen, som tager afsæt i en grundig forventningsafstemning med dig. På den måde sikrer vi, at håndværkerrengøringen opfylder dine ønsker og behov, så du kan blive tilfreds med resultatet.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM HÅNDVÆRKERRENGØRING

Lyder det som noget for dig, så håber vi, at du vil udfylde kontaktformularen. Her kan du beskrive dine ønsker og behov. Vi vender efterfølgende tilbage til dig med en god pris på håndværkerrengøring i Kastrup og på resten af Sjælland.

Vores kunder er det vigtigste for os, og vi gør altid vores bedste for at gøre dem glade.

HAR DU BRUG FOR ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en e-mail og beskriv din opgave og vi vil sende dig et tilbud.