Kontorrengøring i Greve2019-03-07T13:06:16+00:00

Kontorrengøring i Greve

En god og grundig rengøring af kontorlandskaber er vigtigere end, de fleste går og tror. Det har nemlig betydning for din og dine medarbejderes sundhed.

Her kommer vi ind i billedet.

Kontorrengøring er nemlig vores spidskompetence, og for os er det ikke en opgave, der bare skal overstås. Vi sætter en ære i at udføre et godt og grundigt stykke arbejde.

Læs med her og bliv klogere på, hvorfor det er en god idé at investere i kontorrengøring.

Hvorfor er det vigtigt med en grundig kontorrengøring?

Var du klar over, at en sjusket kontorrengøring kan være kilde til både sygdom og et dårligt indeklima? Og i værste fald kan sygemeldinger koste på virksomhedens bundlinje.

Derfor er det rigtig vigtigt, at man får udført en grundig kontorrengøring på arbejdspladsen. Det kan være besværligt for virksomheder at gennemskue, hvorvidt en kontorrengøring er udført tilstrækkeligt. Det skyldes, at bakterier ikke ligefrem er synlige. Derfor er det vigtigt at vælge et rengøringsfirma, der har erfaring med grundig kontorrengøring.

Et kontorlandskab kan hurtigt blive et slaraffenland for bakterier, og særligt skriveborde er ideelle levesteder for bakterier.

Bakterier kan lynhurtigt sprede sig på kontoret. Tænk bare på en forkølet persons færden rundt på et kontor. Alle de overflader, personen rører på sin gang, vil få overført bakterier.

Bakterier eller influenzavirus kan overleve i helt op til tre døgn, og det betyder, at dit kontor hurtigt kan blive en bakteriebombe.

Der er således ingen tvivl om, hvor vigtigt det er at investere i en grundig kontorrengøring. Vælger du os til at udføre dette arbejde, sikrer du dig og dine medarbejder et rent arbejdsmiljø og et godt indeklima. Det betyder også, at du giver dig selv og dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at forblive sunde og raske

Vi klarer din kontorrengøring i Greve

Vi forventningsafstemmer med dig

Det er meget vigtigt for os at forstå vores kunders behov i forhold til rengøring. Derfor tager vi altid ud til vores kunder og forventningsafstemmer. Her får vi i samarbejde med dig kortlagt en fælles forståelse for rengøringens omfang. På den måde sikrer vi dig, at dine ønsker og behov blive imødekommet.

Har du brug for rengøring af dit kontorlandskab i eller omkring København, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan du gøre via kontaktformularen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.