Skip to main content

hebsoe

RENGØRING AF RESTAURANT

Står du og mangler et rengøringsfirma, der kan sikre, at din restaurant altid er ren og tager sig godt ud? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Hebsoe Rengøring har vi nemlig stor erfaring med netop denne type erhvervsrengøring. Vi sørger glædeligt for den typiske dag-til-dag rengøring af restaurant samt den grundige rengøring. Er du indehaver af en restaurant i København eller i Kastrup på Amager, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.

GRUNDIGHED ER VORES IDENTITETSMARKØR

Det kommer nok ikke bag på dig, at lokaler og køkkener med tiden bliver beskidte og derfor har brug for en grundig rengøring. Det er i den forbindelse særligt vigtigt, at køkkener får en regelmæssig rengøring, da det er her fødevarerne tilberedes. Er dette ikke tilfældet, kan det få sundhedsmæssige konsekvenser.

Det problem behøver du slet ikke koncentrere dig om, hvis du vælger os. Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, som gør vores kunder glade.

Grundighed er den røde tråd i hele vores firma. Vi gør aldrig noget halvt, fordi det strider imod vores arbejdsmoral.

Vi kommer hele vejen rundt, når vi gør rent – selv i de fjerneste kroge. Og vi fortsætter arbejdet, indtil det er gjort til perfektion. For det fortjener vores kunder.

VI TILBYDER RENGØRING AF RESTAURANT, NÅR DET PASSER DIG

Vi har en forståelse for, at restauranter har forskellige ønsker og behov, hvorfor vi er meget fleksible med vores arbejdstider.

Vi har altså ikke nogen faste rammer for, hvordan en aftale for rengøring af restaurant skal se ud. Vi skræddersyer den efter dine behov.

Vi står til rådighed i alle døgnets 24 timer. Vi kan f.eks. gøre rent inden restauranten åbner, når den er lukket eller lige, hvad der passer dig. Det gør vi for at give vores kunder den absolut bedste service.

Har du brug for et rengøringsfirma til rengøring af restaurant, så håber vi, at du vil udfylde kontaktformularen. Fortæl her om dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

HAR DU BRUG FOR ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en e-mail og beskriv din opgave og vi vil sende dig et tilbud.