Skip to main content

hebsoe

PROFESSIONEL TRAPPEVASK

Vi hjælper boligforeninger og udlejningsselskaber

Trappevask er et vigtigt arbejde i forbindelse med at holde en sund og ren opgang, som kan være til glæde for ejendommens beboere. Leder du derfor efter et rengøringsfirma, som kan hjælpe dig med at holde din trappeopgang pæn og ren? Så hjælper vi hos Hebsoe Rengøring dig meget gerne.

Vi holder til i Kastrup, men hjælper glædeligt boligforeninger, udlejningsselskaber og lignende med trappevask i bygninger på hele Amager samt i og omkring resten af København. Vi kommer derfor også gerne ud og varetager arbejdet i netop din opgang, så beboerne kan komme til at nyde en altid flot og velplejet trappeopgang.

Derfor skal du overlade trappevasken til os

Med den store daglige trafik af mennesker, der kommer og går, kan trapper hurtigt samle støv, snavs og andre urenheder. Grundig trappevask er derfor utroligt vigtigt, hvis du ønsker at gøre beboerne glade med trapper, som altid er præsentable og hygiejniske.

Vi forstår betydningen af at have rene og indbydende fællesarealer, som ikke kun ser godt ud, men også bidrager til en sundere omgivelse for alle. Vi benytter os derfor også af svanemærkede rengøringsmidler, som giver perfekte resultater.

Vi forstår ligeledes, at alle trappeopgange er forskellige. Derfor skræddersyer vi en rengøringsplan ud fra netop dine behov for trappevask. Dette gælder blandt andet, hvor ofte vi skal komme ud, og om der er særlige rengøringsopgaver, vi skal løse i forbindelse med arbejdet.

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores trappevask

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan sammensætte en rengøringsløsning, der imødekommer dine behov for trappevask? Eller vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave? Kontakt os i dag, og lad os fortælle meget mere om, hvad vi kan gøre for dig.